DJ-k lepték el a szombathelyi Csótót, de ez nem mindenkinek tetszett

Nagyon sokan elmentek az első szombathelyi Napközire. Még a rendőrök is.

Azt mindenki tudja, amikor programszervezésbe kezd, hogy olyan nincs, hogy valami mindenkinek jó legyen. Az első Napközi azonban hatalmas sikert aratott és csak a szokásos témában érkeztek negatív visszajelzések. Ilyen volt például az „éjszakáztam, nem tudok miatta aludni”, vagy a „mikor hagyják már abba” kommentek, amelyet néhány privát Facebook-profilon találtunk.

De aki eljött és tényleg a délután részese akart lenni, az nem csalódott. A zenei színvonal alapból elég magasra sikeredett, nagyon minőségi, jól kiforrott DJ-k váltották egymást a pult mögött. A személyes kedvencem Lonca és Ricsi volt, de azt hiszem nem voltam egyedül, ugyanis az emberek valahol itt kezdtek el felkelni a plédjeikről, hogy tánctérré reformálják a sziget egy részét.

Napközi a Csótó-szigeten
Még több képért kattints!
lutorkatalin

Azt hittem zavarni fog, hogy ételt nem lehetett kapni, de igazából a mi táskánkban is lapult egy doboz bekészített rágcsálnivaló és ahogy a hatalmas szőnyeggé összefolyó plédtengeren végignéztem – sokan gondolkodtak hasonlóan: mintha piknikezni jöttek volna. A plédeken étel, ital, társasjátékok, házi kedvencek, nagyszerű beszélgetések.

Napközi a Csótó-szigeten
lutorkatalin

Az fogalmazódott meg bennem, hogy aki ezt a korosztályt, ezeket az alapvetően nyitott embereket hiányolja a rendezvényéről, az nem igazán tudja mit kellene csinálni. Itt senki nem hagyott maga után szemetet, a kutyákkal sem volt semmi gond.

Mindenki kulturáltan viselkedett, jól szórakozott. Több száz ember eljött és mégis úgy tűnt: mindenki ismer és szeret mindenkit. Talán egy rövid időre tényleg így volt. És ezt nem árnyékolhatja be az sem, hogy aki azt gondolta, ez csak hallgathatatlan tuc-tuc, megkínálta a rendezvényt egy kis rendőri fellépéssel.

Napközi a Csótó-szigeten
Még több képért kattints!
lutorkatalin
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló