Nagyon szabályosan tették kiábrándítóvá ennek a szombathelyi parknak a sétányát

Építsünk, építsünk, betonozzunk, térkövezzünk! Mint a szombathelyi Szent István parknál…

Év elején már beszámoltunk róla, hogy elkezdték elhordani Részben elhordták a szombathelyi Szent István park mögötti domboldalt 2022. January 22. 07:59 a szombathelyi Szent István park mögötti domboldal egy részét. Az addigi zöld kertek helyére házak épülnek.

Egy évvel ezelőtti kép az építkezésről.
Mészáros D. Zsolt

Mint a szombathelyi jegyzőtől megtudtuk, ezeket a házakat hiánytalanul bejelentették a kormányhivatalba. Újabban ugyanis magánszemélyeknek már nem kell építési engedély a magánkézben lévő ingatlanokra, csak bejelentési kötelezettségük van. Vagyis minden szabályos.

Ez már el is készült. A parki utacskára nyíló parkolóval.
Mészáros D. Zsolt
Ők még készülőben. Biztosan jó lesz majd itt lakni!
Mészáros D. Zsolt

Így őszre már látszik az végeredmény, sőt, az is, hogy mások is kedvet kaptak az építkezéshez, ugyanis a már elkészült házak mellett újabbak építésbe is kezdtek az Emlékmű-domb felőli oldalon. Hajrá!

A sétányon egy újabb változás, hogy a teraszáról híres Május 1 söröző tulajdonosai is úgy döntöttek, hogy a terasz egy részét beépítik egy télikerttel. Így:

Az új télikert.
Mészáros D. Zsolt

Ötletek a további beépítésre, betonozásokra, térkövezésekre? Had épüljön, szépüljön városunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely