Nagyot futott a hétvégén a zalaegerszegi fideszes politikus békázós fotója, de mi már láttunk hasonlót

Talán nincs is viccesebb, mint amikor a politikusok túltolják a PR-t.

Egy évvel ezelőtt számoltunk be egy látványos moldovai vécéavatásról Egy moldovai vécéavatáson szörnyülködik az internet népe - nálunk ez elképzelhetetlen lenne 2020. October 15. 15:18 , és ennek kapcsán összegyűjtöttünk Egy moldovai vécéavatáson szörnyülködik az internet népe - nálunk ez elképzelhetetlen lenne 2020. October 15. 15:18 még néhány hasonló eseményt, például fekvőrendőr vagy nyilvános vécé átadást.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Talán nincs viccesebb, mint amikor a politikusok túltolják a PR-t, és nem érzékelik, hogy a reklám mikor megy át komédiává, esetleg tragikomédiává.

Hogy helyi példát mondjuk, az előbbire jó példa az egyik szombathelyi új iskolai vízcsapja Gondolta volna? Egy egész osztály és jó pár öltönyös kell egy ivókút avatásához 2018. September 11. 19:08 , az utóbbira pedig a csepregi gyermektérdeplős útavató A hideg aszfalton kellett térdelnie az óvodásoknak Csepregen 2017. December 13. 18:21 .

Hogy a műfajnál maradjunk, a hosszú hétvégén nagyot ment az internetes közösségekben Vigh László Facebook-bejegyzése.

A zalaegerszegi országgyűlési képviselő múlt hét végén osztotta meg azt a fotót, fehér ingben, öltönyben és nyakkendőben áll egy építkezésen, amely láthatóan a földmunka szakaszában van.

És a szorgalmas, a köz javát szolgáló politikus nemcsak nézi a munkálatokat, hanem aktívan be is segít: konkrétan egy döngölőbékával.

Vigh László és a döngölőbéka
Facebook/Vigh László

Hogy miért éppen ott, a félig felbontott út mellett akar földet döngölni a képviselő úr, az nem derül ki a bejegyzésből, azt viszont minden építkezést már látott szemlélő tudja, hogy a béka elég macerás egy jószág: ha valaki így, elálló kisujjal fogná meg működés közben, annak meglehetősen csúnya vége lenne.

Lehet egyébként, hogy lett is, de arról már nem szól a propaganda.

Minderről egyébként eszünkbe jut, amikor Szombathely korábbi polgármestere szállt be a mélyépítőipari munkákba.

Puskás Tivadarra és szakértelmére minden bizonnyal égető szükség volt, amikor annak idején a Szent Márton utca kátyúit kellett betömni, így aztán lapátot nyomtak a kezébe, majd előkerült a lapvibrátor is.

Annyi különbség mindenképpen van a két eset között, hogy a szombathelyi polgármester el is indította a gépet, és erről videós bizonyítékunk is van.

2013 hideg februárján történt

A mostani városvezetés figyelmét viszont felhívjuk arra, hogy a Szent Márton utca azon szakasza azóta is kátyús.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet