Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenégyezren követelik a Nánázsia folytatását

Ördög Nóriék elbizonytalanodtak, hogy kell-e a vlog a népnek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több-kevesebb sikerrel fut a tv2-őn az Ázsia Expressz. Igazából ha fegyvert tartanának a fejemhez sem nagyon tudnám megmondani, hogy miről szól az a reality show, de talán nem is lényeges. Sokkal érdekesebb és népszerűbb az a vlog, amit Örödög Nóra és férje, a fotós Nánási Pál indított a youtube-on, a Nánázsia.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az történt ugyanis, hogy az Ázsia Expressz forgatására Ördöggel elutazott a családja is, és ha már ott vannak, akkor elkezdtek videónaplót vezetni az élményeikről.

Tegnap este aztán egy rendhagyó rész került ki a Nánásiék youtube csatornára. Ördög Nóriék nagy bejelentésre készültek. Egy nappal korábban ugyanis szavazást indítottak arról, hogy folytatódjon-e a Nánázsia. 140 ezer szavazatot kaptak, aminek a 96 százalékban arra kérték őket, hogy folytassák, a maradék 4% pedig azért kérte, hogy ne folytassák, mert látják mekkora munka van benne és nem szeretnék, hogy emiatt ne jusson elég idejük a családra.

Nánásiék úgy döntöttek, hogy folytatják a vlogolást, azt is elmondták, hogy nagyjából a felénél vannak most a sorozatnak.

Sőt, azt is eldöntötték, hogy utazásaikhoz kapcsolódóan más-más témájú videókkal jelentkeznek majd. Most a hétvégén például Lappföldre utaznak Micivel és Vencivel a Mikuláshoz. Ezt a kalandjukat karácsony tájékán töltik fel a youtube-csatornájukra.

Én is nézem - mert mer őszinte lenni!

Ördög Nóri profi tévés, azt eddig is tudtuk, de Nánási Pálban valami olyan szimpatikus, a feleségét imádó, a családját szerető, a gyerekeit jól nevelő pasit ismertem meg, hogy le a kalappal előtte. (Ja, kicsit közhelyesnek hangzik? Mit tegyek, ha így van.) Mer fáradt lenni, elkeseredni, sőt, csúnya lenni! Ehhez jön Vietnam, Laosz, Kambodzsa varázslatos világa. No meg két kisgyerek. Mi kell még?

J.D.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életmód

Hirdetés