Napi cuki: Így lubickolnak a szombathelyi Csótóban a kishattyúk és kiskacsák

Ha valaki esetleg még nem tudott volna betelni a fotókkal, most hoztunk egy videót is.

A minap már mutattunk egy csomó képet Kikeltek a kis hattyúk a szombathelyi Csótónál, de azért annyira ne nyüzsögjünk körülöttük 2021. May 10. 14:23 a szombathelyi Csónakázótó legújabb jövevényeiről, a négy hattyúfiókáról, akik teljesen elrabolták a szombathelyiek szívét. A kishattyúk mellett viszont születtek irtó cuki kiskacsák is nemrég, akik szintén nagyon-nagyon élvezik a Csótó vizét.

Ha pedig valaki esetleg még nem tudott volna betelni velük, most mutatunk egy videót is arról, hogyan lubickolnak ezek a pelyhes apróságok.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely