Napi harmincezerért keresnek pultost a budapesti karácsonyi vásárba

Megismerve a feltételeket, kiderül, ez nem is annyira sok.

Megindult a toborzás a legnagyobb, Vörösmarty téri karácsonyi vásárba Budapesten. A szóban forgó állás a pultos, a napi bér 30 ezer forint, egyenruha, étkezés, ezért azonban 14-15 órát kell majd dolgoznia a leendő jelentkezőnek – írja a Pénzcentrum .

Hétfőtől csütörtökig 8 órától 22 óráig tart a munkaidő, pénteken, szombaton és vasárnap viszont 8 órától 23 óráig. Így gyakorlatilag 2 ezres órabérről beszélünk, ami jelenleg egy átlagos diákmelós összeg.

A Pénzcentrum szerint a minimálbér óránként bruttó 1 150 forinttól ketyeg, tehát a vásári pultos bér a kettő között helyezkedik el: nem sok, de nem is kevés. A fáradságos munka viszont meghozhatja a gyümölcsét.

Két hét alatt például 10 munkanappal 300 000 ezer forintot is meg lehet keresni majd a karácsonyi vásárban. Cserébe a pontosságot és megbízhatóságot elvárják a szervezők, valamint az alapszintű angol nyelvtudást a városba érkező turisták miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek