Ne igya meg az Auchan meggyes sörét

Inkább vigye vissza valamelyik áruházba.

Lehetséges sérülésveszély miatt visszahívja az Auchan a „Nívó Szűrt, minőségi meggyes sör, 0,33 literes” termékét – közölte a Nébih. Mint a hatóság a honlapján írja, a termékben túlnyomás uralkodhat, amely a tárolás alatt, illetve a termék nyitásakor esetleges sérülést okozhat. A sör lejárati ideje: 22.08.2023. A forgalmazó kéri, hogy aki vásárolt a termékből, biztonsága érdekében ne fogyassza el, hanem mielőbb vigye vissza valamely áruházukba, ahol a termék vételárát blokk hiányában is megtérítik a vevőszolgálaton.

Auchan meggyes sör
nébih
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek