Ne is próbálkozzon: nem lehet vonatjegyet vásárolni csütörtökön 0-3 óra között

Karbantartást végeznek.

A jegyértékesítési rendszer karbantartása miatt szerdáról csütörtökre virradóra 0 órától 3 óráig nem lehet jegyet vásárolni - közölte a Mávinform.

A vasúttársaság honlapjára szerda este feltett közleményben azt írták: a korlátozás egyaránt érinti az internetes menetrendi keresővel (Elvira), a MÁV-applikációval, a jegypénztáraknál, a vonatok fedélzetén és a jegykiadó automatáknál történő vásárlást.

Az utasoknak azt javasolják, hogy a szükséges menet- és helyjegyeiket váltsák meg a karbantartási, leállási időszak előtt.

Tegnap egyébként nem működött a MÁV-alkalmazásban és az internetes jegyértékesítési csatornákon (Elvira) a Simplepay fizetési rendszer. A pénztáraknál, a jegyautomáknál és a vonatok fedélzetén azonban lehetett jegyet váltani. Azt ígérték, hogy a sikertelen jegyvásárlásokat a MÁV-Start megvizsgálja, és – többszöri vásárlások esetén – intézkedik az automatikus visszafizetésről 48-72 órán belül az online fizetés során használt bankszámlára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos