Négy új kábelcsatornát indíthat az RTL

Köztük olyat, ami gyerekeknek, nőknek, valamint film- és sorozatrajongóknak szól.

Négy új csatornával bővítheti december 15-től kábelportfólióját az RTL - írja a Media1 több, egymástól független forrásra hivatkozva. A portál megszerezte a négy csatorna nevét, valamint műsorkínálatukat is.

 • Az RTL OTTHON nevű csatornával a női célcsoportot igyekszik megszólítani a társaság, köztük Gordon Ramsey és Jamie Olvier műsoraival, valamint a Mestercukrász és a Konyhafőnök ismétlésével.
 • A Kölyökklub a 4 és 12 éves gyermekek adója lesz, olyan mesékkel, mint a Tom és Jerry, a Pán Péter vagy a Dzsungel könyve.
 • A SorozatKlub egy szintén a női célcsoportot célzó csatorna lesz, ahol olyan klasszikus sorozatok kerülnek képernyőre, mint az Everwood, a Medicopter, vagy a Downton Abbey. De ide kerül át a Gyanú Árnyékában és a Segítség, bajban vagyok! ismétlése is.
 • A MoziKlub pedig a teljes lakosságot igyekszik kínálatával megszólítani. Az új csatorna elsősorban népszerű európai filmekre fókuszál majd, köztük vígjátékok, bűnügyi filmek és magyar klasszikusok is helyet kapnak a kínálatban.
 • A portál azt írja, egyelőre még kérdéses, mely kábelszolgáltatók fogadják majd be az új csatornákat, erről már zajlanak a tárgyalások.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Életmód