Az apa mészárolta le a családját Tényőn

Valóra vált a jóslatunk: a pszichiáter által kezelt apa ölte meg baltával két kislányát és feleségét, magával pedig láncfűrésszel végzett.

2010.03.16. 14.21

Reggelit készített családjának, majd baltával kivégezte előbb két kislányát, majd feleségét a belsőépítészként dolgozó mérnök Sz.K. A férfi ezután megpróbálta megölni magát, felvágta az ereit, de nem járt sikerrel. A horror ezután is folytatódott. Az elborult elméjű ember berántotta a láncfűrészt és megpróbálta szétvágni saját fejét, de a fájdalom miatt nem járt sikerrel. A végső mozzanat saját torkának átvágása volt. A fűrész itt már végzetes sebet ejtett, a férfi elvérzett.

A sajtótájékoztatón elhangzott: Sz.K. pszichiátriai kezelésekre járt. Azt nem lehet tudni, mi váltotta ki nála az ámokfutást, de úgy tudjuk, a közvetlen családjában is volt öngyilkos. A boncolás során kiderült: a gyerekeken és az édesanyán balta által okozott sérülések voltak, a vérgőzös ember szerettei fejét verte szét, majd mindenkit a gyerekszobába vonszolt, ahol letakarta őket. A testeken nem találtak védekezésre utaló nyomot.

2010.03.16. 10:10

Több jel is arra utal, hogy helyesen feltételeztük már éjjel, miszerint nem külső ember gyilkolt a tényői házban. A nyomozók nem kerestek külső nyomokat és a falu polgármestere - aki hatósági tanúként járt a házban - is családi erőszakot említett. A rendőrség 14 órakor tart sajtótájékoztatót Győrben, ahol kiderülhet, hogy az alábbi két családi fotón egy gyilkos is mosolyog.

Az egyik szülő mészárolta le a családot?
Idilli család. Vagy mégsem?

Korábban...

Négy holttestről érkezett zaklatott bejelentés hétfőn este a Győrhöz közeli Tényőből. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki az Árpád utca végén álló ikerházhoz. Mint megtudtuk a házban élő férfi ment át fiútestvéréhez, mert szokatlannak találta a csendet. Ekkor bukkant rá a ház különböző helyiségeiben heverő holttestekre. A felnőttek - K. V. és Sz.K. - mellett gyermekeik holttestét is megtalálták. A két szőke kislány 5 és 8 éves volt.

Az Árpád utcát lezárták a rendőrök
Tánczos Mihály

A rendőrség először a teljes utcát lezárta, majd később szűkítették a kört. A helyszínre érkezett a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrfőkapitány is. A nyomozók hajnali egykor, szakadó hóesésben hagyták el a helyszínt, az esetről semmilyen információt nem adtak. A rátóti családirtás Megdöbbentő részletek - Készült az anya a családja kiirtására! 2008. January 08. 13:57 példájából kiindulva egyelőre azt sem lehet tudni, vajon idegen gyilkolt, vagy a zárt ajtón belül történt valami felfoghatatlan, mint az korábbi riportunkból is kiderült "A feleségem viszolygott a vértől" – megszólal a családirtó asszony férje 2008. January 10. 23:59 . Eddig meg nem erősített információink szerint szúró-vágó eszközökkel történt a gyilkosság.

Itt történt a kegyetlen négyes gyilkosság
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, a belső építészként dolgozó mérnök házaspár öt éve építkezett a faluban, ezután költöztek Tényőbe. A helyiek zárkózott embernek ismerték meg őket, de ha kimozdultak otthonról, akkor közvetlenek voltak.

A két kislánynak sem kegyelmezett a brutális gyilkos
-

A rendőrség kedd délelőttre ígért tájékoztatást az ügyben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Megdöbbentő részletek - Készült az anya a családja kiirtására!

Előbb saját édesanyját szurkálta halálra egy csontozókéssel, majd 12 éves kislányát, végül magával végzett. A nyugat riportere elment Rátótra, hogy a faluban kérdezze meg: hogy történhetett ilyen?

"A feleségem viszolygott a vértől" – megszólal a családirtó asszony férje

Nem tudja választ a miértekre a feleségét és kislányát elvesztő férfi, miközben arra készül, hogy mindenkit szépen temessen el.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló