Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kitépte anyja kezei közül és elhajtott vele...

Utánakérdeztünk, hogyan tűnhetett el tegnap késő délután Szombathelyről a kétéves kisfiú. Felhívtuk a bölcsődét és a rendőrséget is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi családok megnyugtatására érdemes tisztázni a legelején, nem egy helyi intézményből tűnt el az a 2 éves kisfiú, akit most nagy erőkkel keres a rendőrség. Ilyen nem fordulhat elő – nyilatkozott portálunknak a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény és Családi Napközi vezetője Pósfainé Sebestyén Bianka.

Mészáros Zsolt

Való igaz, hogy az egyik szombathelyi bölcsődébe járt az a kisfiú, Varró Leon Bálint, akit most a Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel keres. És akit tegnap, december 8-án (kedden) 17 óra körül valószínűleg az édesapja, Patrick Royer 46 éves francia állampolgárságú férfi rabolhatott el.

Ám a kisfiú, a híresztelésekkel ellentétben nem a bölcsődéből tűnt el, a kisgyermeknevelők nem adták volna ki az állítólagos édesapának, ha annak nincs érvényes meghatalmazása. Az édesanyja tegnap utolsóként ment a bölcsődébe a kisfiáért, háromnegyed 5 körül érkezett meg. Ő vitte el Bálintot, neki adta át a kisfiút a kisgyermeknevelő.

Ahogy a képen is látható, kerítés is véd, csak úgy nem sétálhat ki egyetlen gyerek sem
Mészáros Zsolt

Meg nem erősített információk szerint a gyereket már a bölcsődétől távolabb, a Szent Márton templom előtti parkolóban ragadta magával az állítólagos francia édesapa. Kitépte anyja kezei közül, betette egy autóba, és elhajtott vele.

Az édesanyjának állítólag eltörött az orrcsontja

A gyerekrablást heves szóváltás előzte meg - olvashatjuk a nol.hu.-n. Információjuk szerint a szülők csúnyán összevesztek és kiabáltak egymással. Az apa ezt követően meg is ütötte a gyerek édesanyját, akinek eltörött az orrcsontja.

A szombathelyi bölcsődékbe járó gyerekek biztonságban vannak, a bölcsőde minden esetben csak a hivatalos, meghatalmazott szülőnek adhatják ki a gyereket. Idegennek soha.

– közölte végül Pósfainé Sebestyén Bianka, aki nagyon sajnálatosnak tartja az esetet, amihez a bölcsődének semmi köze sem volt.

Itt, a Szent Márton templom előtti parkolóban lopták el édesanyjától a kisfiút
Vágvölgyi Bálint

Felhívtuk a Szombathelyi Rendőrkapitányságot is, akik a megjelent sajtóinformáción túl további részletekkel nem szolgáltak, annyit azonban elárultak, hogy

súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást is indítottak.

. Továbbra is keresik a kisfiút, és körözés alatt áll az apa is.

Segítsen megtalálni Bálintot!

Az apa és gyermeke megtalálásában a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Patrick Royer (46) - a francia férfit körözi a magyar rendőrség
Vas MRFK - Körözési kép

A közzétett fotóval ellentétben a férfi jelenleg csak az állán hord szakállt, a haja pedig nagyon rövidre van nyírva.

Aki a képen látható személyek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Varró Leon Bálint (2) ezt a kabátot viselte, amikor az apja elvitte

A rendelkezésre álló információk szerint a gyermek a fényképen látható kabátot viselte, amikor apja elvitte.

Információnk szerint a 185 centiméter magas férfi feltehetőleg egy fehér, francia rendszámú Toyotával utazik, aminek a rendszámában szerepel a 444 számsor.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra