Nem adott elsőbbséget a Ford, kórházba került a vétlen sofőr

Szabályosan közlekedő Toyotát amortizált le egy figyelmetlen autós Szombathelyen. A vétlen sofőrt kórházba szállították.

Rendszeresek a koccanások, ütközések Szombathelyen a Bocskai - Semmelweis utcák kereszteződésénél. Ezúttal egy Ford sofőrje hagyta figyelmen kívül az elsőbbségadás kötelező táblát és balról kihajtott egy belváros felé közlekedő Toyota elé. A szabályosan közlekedő autós hiába fékezett, a két autó összeütközött.

Figyelmetlenség okozott balesetet Szombathelyen
Figyelmetlenség okozott balesetet Szombathelyen
Tánczos Mihály

A balesetben a vétlen jármű vezetője sérült meg, őt a mentők a Markusovszky kórházba szállították. Információink szerint szerencsére megúszta könnyű sérüléssel a balesetet. A Ford vezetőjének nem esett baja.

Hiába a tábla, rendszeresen koccannak itt az autók
Hiába a tábla, rendszeresen koccannak itt az autók
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Nem adott elsőbbséget, kisteherautó elé került a Fiat

Nem vette észre az elsőbbségadás kötelező táblát egy Fiat vezetője és áthajtott a forgalmas Semmelweis utcán. Az érkező kisteherautó sofőrjén múlt, hogy nem történt nagyobb baj.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló