Nem adta meg az elsőbbséget, elütötte a biciklist a szombathelyi Kiskar utcánál

Az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Kiskar utca kereszteződésébe.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 18-án, Szombathelyen - közölte szerda reggel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy helyi lakos személygépkocsival közlekedett a Bürü utcában, amikor haladása során az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére behajtott a Kiskar utca kereszteződésébe és összeütközött egy ott közlekedő kerékpárossal. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint a biciklis könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló