Nem csak az amerikai nagykövet rollerezik, hanem a szombathelyi polgármester is

Szombathelyen is tombol a rollerőrület.

Budapesten már régóta lehet Lime-ozni, így nem meglepő, hogy miután az új amerikai nagykövet, David Pressman nemrég elfoglalta rezidenciáját, egyebek mellett ki próbált egy zöld elektromos rollert is néhány nappal ezelőtt.

Aztán nem sokkal később, egészen pontosan szeptember 22-én Szombathelyre is elért Mennyire zöldek? - Elindultak a kölcsönözhető elektromos rollerek Szombathelyen September 22. 09:42 az igazi elektromosroller-őrület. Pont az autómentes napon érkeztek meg ugyanis a Lime-rollerek, mnelyek hamar el is lepték a várost, garantáljuk, hogy nincs olyan ember, aki amikor kitette a lábát a bejárati ajtón, ne látott volna egyet parkolni vagy gurulni valahol.

Politikusok és közéleti személyek is lelkesen próbálgatták a rollereket és persze posztoltak is róla. És félig-meddig Nemény András polgármester is beállt a sorba, bár ő saját elektromos rollerével gurult haza a munkából:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű