Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem csalás! Nem ámítás! Tényleg van ingyenpizza Szombathelyen

Nem akartunk hinni a szemünknek, szóval elmentünk és megnéztük.

Napok óta kering a közösségi oldalakon egy új, Ciao Amico Pizzeria nevet viselő oldal posztja, amiben 1000 ingyen, utánozhatatlan kemencében sütött olasz pizzát ígérnek. A bejegyzésben az áll, hogy a nagy pizza-akció két napig tart, június 4-én és 5-én lehet odamenni az Arad utcai étteremhez és kérni, vagy betelefonálni, aztán átvenni a pizzákat.

Voltak félreértések, sokan csalást kiáltottak és bevalljuk, első blikkre nekünk is voltak kétségeink, hiszen manapság nem mennek újdonságszámba az átverések, és olyat se gyakran hallani, hogy valaki ingyen pizzát osztogat. Így telefont ragadtunk és tárcsáztuk az egyik posztban szereplő számot, hogy a végére járjunk a dolgoknak.

És mint kiderült, nem csalás, nem ámítás, tényleg kiosztanak egy rakás ingyen pizzát. Ki is mentünk az étteremhez, ahol épp egy idős úr állt meg a biciklijével, és kérdezte tőlünk, hogy akkor most mi is a helyzet a pizzériával. Az ajtó ugyanis nyitva állt, de oldalról épp a zárva táblát lehetett csak látni.

Amikor pedig mondtuk neki, hogy tulajdonképpen nyitva vannak, mert ingyen pizzát osztanak, tátva maradt a szája, majd a rövid csodálkozás után óriási öröm ült ki az arcára és azonnal ment is az ajtóhoz. Ott azért még rákérdezett, hogy tényleg igaz-e ez az egész, válaszul pedig az igen mellé kapta is a pizzáját.

Ingyen pizza osztás a Ciao Amico-nál
Nem csalás, nem ámítás!
Mészáros D. Zsolt

A sorok nem kígyóznak úgy, mintha Pfizerért lehetne sorban állni Kígyózó sorok az utolsó tömeges oltásnál Szombathelyen June 04. 09:41 , de folyamatos a mozgás, szépen sorban jönnek az emberek és boldogan, ingyen pizzával a kezükben mennek tovább. Megtudtuk, hogy néhány óra alatt már több mint 200 pizzát kiosztottak, mentek mentősök, néhányan a kórházból és különböző szervezetek is.

Ingyen pizza osztás a Ciao Amico-nál
Mészáros D. Zsolt

Elég jók a visszajelzések is, tehát sikeresnek mondható az akció. Azt mondják, ha már pénteken meglesz az ezer, az sem akadály, holnap is kiosztanak még ezret.

Ingyen pizza osztás a Ciao Amico-nál
Mészáros D. Zsolt

Azt mondják, készen állnak egy új korszak kezdetére, bár még vannak akadályok. Az embereknek viszont dolgozniuk kell, fizetést szeretnének, így valamit mindenképpen szerettek volna tenni addig is, amíg nem üzemelhetnek teljes gőzerővel.

Ingyen pizza osztás a Ciao Amico-nál
Mészáros D. Zsolt

A teljes nyitás időpontja egyelőre ugyanis kérdéses, egyelőre a mostani ingyen pizza-osztásra kaptak meg minden engedélyt. És az elől sem zárkóznak el, hogy a jövőben is csináljanak még egy-két ilyen akciót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Csak Szombathely

Tovább az oldalra