Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még12nap.
Légy része az igazságnak!

Nem sikerült visszavarrni Besenczi Árpád leszakadt gyűrűsujját

De helyreállító műtét után már haza is engedték a kórházból.

Súlyosan megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben - írtuk tegnap Súlyosan megsérült Besenczi Árpád a zalaegerszegi színház egyik előadása közben November 18. 12:08 -, a darabot félbeszakították - tájékoztatta a teátrum szombaton az MTI-t.

Veled építjük a független újságírást!
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatóját még az éjszaka megműtötték a helyi Szent Rafael Kórházban, de nem sikerült visszavarrni a leszakadt, eléggé megroncsolódott ujjdarabját – tudta meg a zaol.hu .

"Ahogyan futottam ki a színpadról, valószínű, hogy nem ott kapaszkodtam meg a kezemmel, mint az eddigi tizenhét alkalommal sértetlenül, a gyűrűsujjam beakadt egy csavarba. Ahogy mentem tovább, láttam, hogy az ujjam ottmaradt és azt is érzékeltem, hogy nagy a baj. A fiam is látta a padlásról. Akkor nagyon rosszul lettem hirtelen, és mondtam az ügyelőnek, hogy húzzák be a függönyt, mert leszakadt az ujjam. Először nem értette, mert szólt a zene, de észrevette, hogy spriccel a vér, és akkor behúzták a függönyt" – idézte fel a történteket a színművész.

Mentő érkezett hozzá, bevitték a városi kórházba, és elküldtélk az ujjáról készült fotót a pécsi klinika kézspecialistájának, de nem tudták megmenteni, hiába volt meg a leszakadt darab, mert annyira roncsolódott az ujja. A helyreállító műtét után haza is engedték, sőt vasárnap a ZegaSztár gálám már ő lesz a zsűri elnöke.

Besenczi Árpád elmondta, tervei szerint már kedden színpadra tud állni, de egyes fizikai dolgokat megváltoztatnak, hogy ne kelljen a kezét annyira igénybe venni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra