Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem sok minden maradt Vajna Tímeánál Andy Vajna örökségéből

Szinte minden vagyonelem mára a NER-nél kötött ki.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hvg.hu közölt egy áttekintést arról, hogy mi történt Andy Vajna halála óta több 10 milliárdos vagyonával. Mint kiderült, szinte minden a NER érdekkörébe került, miközben Vajna Tímeánál nem sok maradt belőle.

A felsorolásból kiderül, hogy már négy nappal Vajna halála után beültek a TV2-ben Mészáros Lőrinc emberei és kiszorítottak mindenkit, aki Vajnához volt köthető, így többek között távozott Dirk Gerkens a vezetőségből.

A TV2 legnagyobb műsorgyártójánál, az IKO-nál és a televízióadók reklámidejét értékesítő média-kereskedőháznál, az Atmediánál is hasonló folyamat játszódott le: minden Vida Józsefhez vándorolt át, aki a Takarék-csoport vezetője és Mészáros Lőrinc közeli barátja.

A Rádió1-et szintén Mészáros Lőrinc embere, Schmidt Zoltán vette át, aki a Mészáros és Mészáros Kft.-nél volt projektvezető, valamint Mészáros Lőrinc gyerekeinek (Beatrix, Ágnes, ifj. Lőrinc) cégénél, az építőipari Fejér B.Á.L. Zrt.-nél vezérigazgató.

Tegnap pedig kiderült, hogy a kaszinókat Garancsi István, Orbán Viktor barátja, valamint az egykori londoni nagykövet, Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a kormányszóvivő Szentkirályi Alexandra férje, Habony Árpád bizalmasa kapta meg.

Vajna Tímeának pedig csak a Nobu és a Digic Holdings nevű cég, de a Nobu luxusétterem is csak részben, az új résztulajdonosok Vajna Tímea új szerelmének milliárdos szülei. Azt persze nem lehet tudni, hogy az értékes vagyonelemekért mennyi pénzt kapott az özvegy, és ez várhatóan soha nem is fog kiderülni. Az eladott cégek ugyanis az offshore Cinergi Pictures-ben végződtek, így a kaszinók is - tette hozzá a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gazdaság

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra