Nem tervez létszámemelést a Tesco

Pedig a sorok egyre csak kígyóznak.

20 ezer forintos béremelésre számíthatnak a Tesco dolgozói, igaz csak jövőre. Az áruházlánc egy ideje már hadban áll a szakszervezetekkel, a dolgozók ugyanis béremelést akarnak elérni, na meg azt, hogy új embereket vegyenek fel, hiszen már nem bírják a munkát Kész katasztrófa, ami tegnap a szombathelyi nagy Tescóban fogadott 2017. August 29. 14:22 . A Kereskedelmi Dolgozók Szakszervezetének (KDFSZ) elnökével, Bubenkó Csabával a 24.hu beszélt, nekik elmondta, hogy a Tesco szerint megfelelő létszámmal dolgoznak, vagyis nem akarnak bővíteni.

A dolgozók már régóta küzdenek a béremelésért, még idén 25 százalékkal akarnak többet keresni, de az áruházlánc ebbe nem hajlandó belemenni. A sztrájkhelyzet tehát marad, legközelebb szeptember 11-én tárgyal a két fél.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Kész katasztrófa, ami tegnap a szombathelyi nagy Tescóban fogadott

Kígyózó sorok, csak pár kassza üzemel, ideges, türelmetlen emberek. Normális ez?

Gazdaság