Nem tesz feljelentést a körmendi pultrugdosás után a Momentum

"Nem látom értelmét annak, hogy valakit meghurcoljanak emiatt..."

Mint megírtuk Megtámadták és megrugdosták a Momentum egyik pultját Körmenden January 27. 13:10 , konzultációs ívek gyűjtése közben támadták és rugdosták meg a Momentum pultját Körmenden. Erről Pleva Dániel, a Momentum helyi politikusa számolt be a Facebookon.

"Egy fideszes választó megpróbálta felrúgni a pultunkat, miközben a propagandában hallható lózungokat ordítozta. A pult nem dőlt fel, de több helyen eltört” – írta bejegyzésében Pleva és hozzáteszi, hogy több Fidesz-szavazó is odament és elítélték a támadást.

Ma ugyanő szintén a Facebookon ír az ügy utóéletéről:

"Röviden összefoglalva: a tegnapi piacnapon Körmenden egy Fidesz-szavazó ordítozva többször megrúgta a pultunkat, miközben a konzultációs íveket gyűjtöttük.

Az illető szóban már korábban is inzultált minket, de nem hittem volna, hogy tettlegességig elmegy. Ennek a történetnek a személyes vetülete az, hogy van egy ember dühkezelési problémákkal, a társadalmi pedig az, hogy a Fidesz hazudik rólunk és uszít ellenünk.

A Fidesz-propagandából informálódni a Momentumról olyan, mintha az állásinterjún a versenytársunkat kérdeznék meg a képességeinkről. Ez teljesen nonszensz, mindenkit meg kell hallgatni, akiről véleményt akarunk nyilvánítani. Főleg ha a versenytársunk notórius hazudozó és gátlástalanul bármit megtenne a pályázott állásért.

Kérek mindenkit, mielőtt megpecsételi a Momentumot azzal, hogy hazaáruló és kisfiúkat kislánnyá akarunk műteni, hallgasson meg minket is ezekről az ügyekről. Vagy úgy bármiről. Mi is azért vagyunk kint a pultjainkkal, mert érdekel az emberek véleménye. Nagyon fontos egymás meghallgatása, mert így tudjuk betemetni az árkokat, begyógyítani a sebeket, így tudunk újra egy nemzetté, egy közösséggé válni.

Azt gondolom, most egy feljelentéssel nem segíteném elő az árkok betemetését. Nem látom értelmét, annak, hogy valakit meghurcoljanak emiatt (már ha egyáltalán eljut odáig az ügy), szeretnék békejobbot nyújtani inkább."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet