Németh Balázs lehet a köztévé EP vitájának egyik moderátora

Amit valószínűleg május 30-án tartanak.

Jövő csütörtökön, vagyis május 30-án este tartja az MTVA a június 9-i európai parlamenti választásokat megelőző élő televíziós választási vitaműsorát az EP-listavezetők számára - tudta meg a Media1.

A portál szerint a közmédia a vita moderálására Novák Katalin volt köztársasági elnök egykori kommunikációs igazgatóját, Volf-Nagy Tündét és Németh Balázst kérte fel.

A lap szerint Németh Balázst arra tekintettel kérhették fel a választási tévévita vezetésére, hogy pályáját sportriporterként kezdte – márpedig a választási vitákat Magyarországon és külföldön is előszeretettel bízták sportkommentátorokra korábban. Az viszont nem tűnik valószínűnek, hogy az M1 egyik korábbi arca hosszú távon is visszatér a csatornához, a Media1 szerint csak egyszeri felkérésről van szó.

A portál megjegyzi, Németh – bár M1-es korábbi szakaszában bőven érték bírálatok politikai véleménynyilvánításai miatt és erre annak idején – az utóbbi időben kerülte a politikai témákat a közösségi médiában, és nem állt be azon jobboldali véleményformálók táborára, akik bírálták Magyar Pétert.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet