Németh Szilárd jó híre: februárban is a magyarok kapták a legolcsóbban az áramot és a földgázt Európában

Hála az egy évtizeddel ezelőtt bevezetett rezsicsökkentésnek.

Európában 2024 februárjában is - az egy évtizede bevezetett rezsicsökkentésnek köszönhetően - a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamosenergiát és földgázt - írta a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos kedden Facebook-oldalán.

Németh Szilárd - aki a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalt jelölte meg forrásként - azt írta, hogy az összehasonlítás az úgynevezett végfelhasználói árakon alapul, amelyet a fogyasztók kifizetnek, és az tartalmazza a rendszerhasználati díjat is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet