Eddig: 2 447 597 / 3 000 000 Ft, 113 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Ismerkedni gyereknapon? Mi is ott voltunk a nagy nemzeti párválasztón

Megnéztük a szombathelyi kiadást. Egész jó kis repeta volt a tánc világnapjából, de kollégánk szingliként távozott.

Az emberminisztérium által eredetileg kitűzött "nemzeti" céloknak talán kevésbé felelt meg, de a szervező Lorigo TSE-nek és a többi fellépőnek hála, remekül szórakoztunk a szombathelyi tánccsoportok tényleg erősre sikerült produkcióin. A klasszikus társastáncoktól a salsán át a néptáncig mindenféle stílus felbukkant a színpadon, azt is meg lehetett nézni, mi fán terem a hip-hop, vagy a rock & roll. Így egyre biztos jó volt a rendezvény: népszerűsítette a táncot.

Táncos párválasztó a Történelmi Témaparkban
A néptánc is helyet kapott
Bonyhádi Zoltán

A "párválasztó" ráadásul a szombathelyi városi gyereknapi programok zárása volt a Történelmi Témaparkban. Annak viszont tökéletes. Rengeteg gyerek a nézők és a fellépők között, hangos zene, kellemes tavaszi idő, s kaptunk egy kis előre meghirdetett flash mobot is, táncot a közönséggel (állítólag tíz városban egyszerre ugyanazt a koreográfiát táncolták).

Táncos párválasztó a Történelmi Témaparkban
Villámcsődület közben
Bonyhádi Zoltán

De hogy a tényleges párválasztósdiról is essen pár szó, hiányoltuk a párválasztás mellett az együttélési szimulátort, komoly élettapasztalatokat szerezhettek volna a fiatalok. Nem kellett volna sok dolog hozzá, egy sötét szoba, egy ágy, pár üveg sör, és egy ajtóban fekvő vak komondor.

Javasoljuk, hogy vetessék fel a nagy nemzeti gránitkönyvbe, hogy ha valaki részt vesz tíz gyereknapon, vagy esetleg valódi nemzeti párválasztón, és nem sikerül ezalatt becsajoznia/bepasiznia, akkor az állam biztosítson számára megfelelő nemzeti paraméterekkel egy dolgozó (lehetőleg dohányzó) nőt/férfit, aki nem beszél idegen nyelveket. Így meg lesz oldva a nemzeti népességnövekedés és a kivándorlástól sem kell tartani.

Táncos párválasztó a Történelmi Témaparkban
Volt, aki pár nélkül is élvezte
Bonyhádi Zoltán

Sikeres volt azért a párválasztó, a megjelent családok közül sok apuka és anyuka sétált ki a kapun kézenfogva. S bár újdonsült párokat mi nem láttunk, ezt inkább tudjuk be annak, hogy a közben leszakadó eső miatt nem is nagyon néztük.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra