A Haladás nem kapta meg a nemzetközi licence-t

A húsz beadott kérelemből tízet fogadott el a Magyar Labdarúgó Szövetség licence-adó testülete, a szombathelyi Haladás nincs a tíz között. A 2009/2010-es élvonalbeli bajnokságra beadott kérelemről, annak elfogadásáról kérdeztük Dobány Lajost, a zöld-fehér klub társ-ügyvezetőjét.

A délután folyamán megkaptuk az MLSZ írásos anyagát, melyben adminisztratív hiányosságokra hivatkozva - egyelőre - nem fogadták el a kérelmünket. Tudni kell: a Szombathelyi Haladás nem csak a Soproni Ligára érvényes licence-kérelmet adott be, hanem ún. nemzetközi (UEFA) licence-t kért a csapat számára. Hat-hét apróságról van szó: ezeket természetesen pótolni fogjuk a megadott határidőig.

A licence-adó testület tájékoztatása szerint a részletes határozatokat és indoklásokat jövő hét péntekig kapják meg írásban az érintettek, hiánypótlásra április 30-ig lesz lehetőségük.

Azok a csapatok, melyek már megkapták a licence-t:

Nemzetközi (UEFA) licences klubok: Debreceni VSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, Zalaegerszegi TE FC.

Nemzeti (NB I) licences klubok: Ferencvárosi TC, Paksi FC, Pécsi Mecsek FC.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport