Nézze meg Damu Roland utolsó interjúját

Jakupcsek Gabriella vendége volt néhány héttel ezelőtt.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Meghalt Damu Roland 2021. December 27. 09:16 december 27-ére virradó éjjel, 47 éves korában elhunyt Damu Roland. Mint azt mi is megírtuk, Damu Roland intenzív osztályra került, kritikus az állapota 2021. December 16. 07:36 decemberben került kórházba - immár másodszor néhány héten belül, két oltás után koronavírus miatt került az intenzív osztályra. Állapotáról a Facebook-oldalán közölt adatokat egy régi barát, halálhíréről is ő számolt be.

Az ATV pedig most előkutatta a színész utolsó interjúját, amit Jakupcsek Gabriella készített vele néhány héttel a halála előtt. Damu a Jakupcsek Night vendége volt, ahol őszintén beszélt a gyerekkoráról, a börtönről, a szabadulás utáni évekről és a betegségéről is.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű