Damu Roland intenzív osztályra került, kritikus az állapota

Jelenleg mélyaltatásban fekszik a kórházban, az életéért küzdenek az orvosok.

A Bors arról számolt be, hogy a színész egészségügyi problémái még a nyár végén kezdődtek. Sokan csak legyintettek, amikor Damu arról beszélt, hogy a betegsége miatt nem képes munkavégzésre, ami miatt anyagi segítségre volt szüksége.

Később rendeződni látszott a pénzügy helyzete, de az egészsége nem javult, majd az végül nagyon rosszra fordult. December elején még maga jelentkezett a közösségi médián keresztül, hogy megnyugtassa az embereket, nem tűnt el.

Azóta két hét telt el, és úgy tudni, hogy az állapota már kritikus, jelenleg mélyaltatásban fekszik. Erről egyik ismerőse adott tájékoztatást Damu közösségi oldalán, és arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak a színészért.

A Bors információi szerint Damut már több kórházban is kezelték, jelenleg pedig az életéért küzdenek. Pillanatnyilag nem tudni, hogy mi áll ennek a hátterében, így a COVID-fertőzés sem zárható ki – írja a liner.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19