Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nista Insta! – Szombathelyre jön Bongor

Október 27-én, kedden este lép fel az Agora MSH-ban a szabadkai rapper.

Nista Insta címen tart zenés előadást a szombathelyi AGORA – Művelődési és Sportházban október 27-én, kedd 19 órakor Bongor. A program a Szombathely Megyei Jogú Város Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma támogatásával valósul meg, a belépés pedig díjtalan.

A szabadkai srácról egyébként azt mindenképp érdemes tudni, hogy a rap műfajt választotta arra, hogy minél közelebb kerüljön kamaszokhoz, fiatal felnőttekhez egyaránt. Fontos dolgokat fogalmaz meg, melyek naprakészen reagálnak társadalmi kérdésekre, olyan problémákra melyek minden korosztályt érintenek.

Napjainkban egyik legnagyobb veszélyforrás a fiatalok számára az internet és a média. A közösségi média hatásaira zenés-színházas előadásában hívja fel a figyelmet, melyben saját maga által írt szövegeit adja elő, élő zenei kísérettel. Az elérni kívánt hatást vizuális kivetítés erősíti, mely görbe tükröt ad a közösségi média okozta hamis énképre.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló

Tovább az oldalra