Novák Előd „szivárványos rongy” című előadása a fővárosi városházánál

A Mi Hazánk alelnöke egy 15 méteres létra segítségével ledobta a zászlót, hogy így védje meg a magyar családokat.

Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti városházáról a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Novák Előd, akit ezért a rendőrség előállított - közölte a párt vasárnap az MTI-vel.

Azt írták: szerintük ennek a "családellenes jelképnek" nincs helye az utcán, annál is kevésbé a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnök és más aktivisták segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétrára állva leszedte "az oda nem illő textíliát", és kukába dobta.

A zászlót a közleményben "szivárványos rongyként" is említette a Mi Hazánk Mozgalom.

Tiszta dráma

A párt azt írta: a fővárosi közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték a lobogót egy közeli szemetesből, ám Novák Előd "kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő".

Ami az ideológiát illeti

"A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely (főpolgármester) nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével" - fogalmaztak a közleményben.

"A Mi Hazánk az egyetlen párt a magyar közéletben, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását is követelte, de a rendőrség erre sem volt hajlandó" - tették hozzá.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint "a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandasorozat idei logója". Ezzel a Szent Korona szivárványos ábrázolására utaltak.

A Fradi-szurkolók adták az ihletet?

Könnyen elképzelhető, hogy Nováknak az FTC-szurkolók adták a tippet az előadásához.

Péntek éjjel ugyanis drukkerek egy csoportja szaggatta le Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról 2020. August 15. 09:09 a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek