Novák Előd „szivárványos rongy” című előadása a fővárosi városházánál

A Mi Hazánk alelnöke egy 15 méteres létra segítségével ledobta a zászlót, hogy így védje meg a magyar családokat.

Eltávolította a szivárványos zászlót a budapesti városházáról a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Novák Előd, akit ezért a rendőrség előállított - közölte a párt vasárnap az MTI-vel.

Azt írták: szerintük ennek a "családellenes jelképnek" nincs helye az utcán, annál is kevésbé a fővárosi önkormányzat homlokzatán, ezért Nagy Attila fővárosi elnök és más aktivisták segítségével Novák Előd egy 15 méteres tűzoltólétrára állva leszedte "az oda nem illő textíliát", és kukába dobta.

A zászlót a közleményben "szivárványos rongyként" is említette a Mi Hazánk Mozgalom.

Tiszta dráma

A párt azt írta: a fővárosi közterület-felügyelet munkatársai először még visszaszerezték a lobogót egy közeli szemetesből, ám Novák Előd "kicselezve az időközben a helyszínre érkező rendőröket, az egyenruhások gyűrűjéből egy nagy futással ismét méltó helyére, egy, a városházától távol eső kukába dobta, majd visszasétált a tűzoltólétráért, s ekkor állították elő".

Ami az ideológiát illeti

"A Mi Hazánk szerint szégyen, hogy éppen száz évvel azután, hogy Horthy Miklós kormányzó megszabadította vörös rongyaitól a fővárost, Karácsony Gergely (főpolgármester) nemcsak azt a szellemiséget hozza vissza, hanem a többségi, jóérzésű magyar embereket provokálja egy ilyen emberiségellenes zászlónak a megjelenítésével" - fogalmaztak a közleményben.

"A Mi Hazánk az egyetlen párt a magyar közéletben, amely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását is követelte, de a rendőrség erre sem volt hajlandó" - tették hozzá.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint "a garázdaság definícióját is kimeríti a homoszexuális propagandasorozat idei logója". Ezzel a Szent Korona szivárványos ábrázolására utaltak.

A Fradi-szurkolók adták az ihletet?

Könnyen elképzelhető, hogy Nováknak az FTC-szurkolók adták a tippet az előadásához.

Péntek éjjel ugyanis drukkerek egy csoportja szaggatta le Leszaggatták a szivárványos zászlót a ferencvárosi városházáról 2020. August 15. 09:09 a ferencvárosi városháza épületére kifüggesztett szivárványos zászlót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek