Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyílt levélben szólítják fel Eperjest, hogy kérjen bocsánatot, amiért hazudott

Eperjes Károly valótlanul állította, hogy megfenyegették a K2 Színház művészeit.

Azt már mi is megírtuk Dér András: Nem fenyegettek meg, de olyan irányba terelgettek, amerre nem akartam menni 2017. March 15. 08:37 , hogy Dér András tévében nyilatkozott arról, hogy a Weöres Sándor Színház igazgatói pályázata kapcsán őt senki sem fenyegette meg. Erről készült egy frappáns videó is (Illés Károly szombathelyi alpolgármester beszédét a lendületesség miatt felgyorsították):

Ezek után most a szinhaz.org-on jelent meg egy nyílt levél , amiben a K2 Színház két színésze, Benkó Bence és Fábián Péter nyílt levélben szólítja meg Eperjes Károlyt.

Benkó Bence és Fábián Péter levele:

Tisztelt Eperjes Károly!

Ön azt állította az ATV Csatt című műsorában, hogy minket megfenyegettek, amiért aláírtunk Dér András pályázatához. Ezzel szemben minket nem fenyegetett meg senki semmilyen oldalról, sem azért, mert aláírtunk Dér András pályázatához, sem másért. Mielőtt bármilyen további félreértésre adnánk okot, megismételjük egyszerűbben is:

NEM FENYEGETETT MEG MINKET SENKI, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT.

szinhaz.org

Felszólítjuk Önt, hogy nyilvánosan vonja vissza ezt a kijelentését, és kérjen bocsánatot a K2 Színház egész társulatától, amiért valótlanságot állított rólunk, Jordán Tamástól, amiért ezt a hazugságot érvként használta fel a vele való vitában, és a tv-nézőktől, akiket félrevezetett.

Tisztelettel,
Benkó Bence, Fábián Péter

L.A. / Facebook

Ennek poltikai kérdésnek kell lennie

Az ATV-ben egyébként Jordán Tamással szemben ülve Eperjes Így CSATT-ant Eperjes és Jordán 2017. March 14. 11:21 azt is kijelentette, hogy nem kizárt, hogy pályázzon a Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára.

Műsorvezetői kérdésre pedig megerősítette, hogy szerinte be kéne fejezni ezt a demokráciásdit, neki az sem kínos, hogy szakemberként nem szakmai, hanem politikai döntésekhez adja a nevét. Szerinte egy színházigazgató kinevezését a városvezetésnek, országvezetésnek kell intéznie. Ennek poltikai kérdésnek kell lennie.

A Weöres Sándor Színház igazgatói pályázata körüli botrányos történésekről írt cikkeinket ide kattintva olvashatják.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra