Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyitott szerkesztőség - Így készül a Nyugat.hu

Tarts velünk kedden online! Hallgasd meg, hogyan és milyen alapelvek szerint dolgozunk. Mennyire érdekes, kemény, vagy éppen humoros részei vannak ennek a munkának.

Biztosan tudod, hogy szombathelyi szerkesztőséggel működik a Nyugat.hu, a Budapesten kívüli legnagyobb független hírportál.

Ha most nem a koronavírus járvány okozta korlátozások között élnénk, a Nyitott szerkesztőség sorozatunk keretében élőben találkozhatnátok a Nyugat.hu stábjával. Így marad az online tér.

Egy hete indult a rendszeres havi támogatókat kereső kampányunk. Itt lehetsz támogatónk! Ennek keretében mondjuk el nektek hogyan működik szerkesztőségünk. Mit gondolunk a mai sajtó működésről és milyen alapelvek szerint készítjük a Nyugat.hu-t? Mennyire érdekes, kemény, vagy éppen humoros részei vannak ennek a munkának? Miért kérjük a támogatásodat és mire szánjuk a pénzt?

A beszélgetés itt, a Nyugat.hu oldalán és a Nyugat.hu Facebook oldalán élőben követhető.

Természetesen válaszolunk kérdésidre is, amelyeket előre elküldhetsz erre a címre, vagy felteheted az online beszélgetés alatt is.

Mert ne feledjétek: veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk!

Csatlakozz tehát online hozzák! Várunk március 30-án kedden 17 órakor!

Vár a Nyugat csapata!
Mészáros D. Zsolt

Résztvevők:
Horváth G. Martin, a Nyugat.hu újságírója/videósa
Józing Antal, a Nyugat.hu újságírója
Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője
Szilágyi József, a Nyugat.hu főmunkatársa

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hasznos

Tovább az oldalra