Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így lesznek nyitva holnap Szombathely nagy élelmiszerboltjai

Nem könnyű követni, hogy melyik lánc hogyan kezeli a húsvét és a járvány együttes jelenlétét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magyarországon a hosszú hétvégéken mindig kiemelt szerepet a bevásárlás, de az idén a koronavírus-járvány miatt a korábbiaknál jóval zavarosabb helyzet alakult ki.

Összességében elmondható, hogy a nagyobb üzletek ma (pénteken) zárva vannak, és ugyancsak zárva lesznek vasárnap és hétfőn.

Holnap (szombaton) nyitva lesznek ugyan, de koronavírusos nyitvatartással, és az idősekre vonatkozó 9-12 órás idősávval.

A helyzetet bonyolítja, hogy a láncokhoz üzleteknek sincs egységes nyitvatartása, így mielőtt elindulunk, mindenképpen tájékozódjuk.

Az Aldi egységes
sadness

Ebben igyekeztünk segítséget adni, kigyűjtve a nagyobb szombathelyi élelmiszerboltok nyitvatartási idejét, és megadva a linket, ahol további információkhoz juthatunk.

Aldi

Egyedül az Aldi jelentette be, hogy egységes időpontokban nyitja és zárja az üzleteit. Így Szombathelyen mind a Demeter utcai, mind a Szent Gellért (Körmendi) úti egység 7.00-től 20.00 óráig lesz nyitva. További részletek .

Lidl

A Lidl egységek nyitva tartása lehet különböző, de a cég honlapja nem jelzik, hogy eltérnének a normál szombati nyitva tartástól, amely mind a három szombathelyi üzletben (Zanati út, Kenyérvíz utca, Verseny utca) 6.30-21.00 . További részletek .

Spar

Nehezebben követhető, éppen hogyan üzemelnek a Spar-üzletek, merthogy a cég alapból is átírta az egységek nyitva tartását.

A honlap alapján általánosságban elmondható, hogy holnap (szombaton) 6.30-kor vagy 7.00-kor nyitnak és 17.00-kor vagy 18.00-kor zárnak be a szombathelyi Spar-boltok.

 • Körmendi út. 7.00-17.00
 • Hefele utca: 6.30-17.00
 • Szent Márton utca (Borostyánkő): 6.30-17.00
 • 11-es huszár utca: 6.30-18.00
 • Szűrcsapó utca (Domus): 6.30-18.00
 • A Körmendi úti ÖMV kúton lévő „kicsi Spar” 0-24-ben megy egész ünnepek alatt. További részletek.

  Interspar

  A Körmendi úti Interspar reggel 6.00-tól késő este 22.00 óráig lesz nyitva. További részletek.

  BZ

  Tesco

  A Zanati úti nagy és a Gazdag Erzsi utcai kis Tesco egyaránt 6.00-tól 20.00-ig lesznek nyitva. További részletek .

  Metro

  A Metro sem jelzik, hogy a szombathelyi áruházában (11-es huszár út) eltérnének a normális nyitvatartástól: 5.30-21.30. További részletek.

  Coop

  A Coop-lánc honlapján szintén is rá lehet keresni az üzletekre , de sajnos aktuális nyitva tartás nincs feltüntetve.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hasznos

  Hirdetés