Így lesznek nyitva holnap Szombathely nagy élelmiszerboltjai

Nem könnyű követni, hogy melyik lánc hogyan kezeli a húsvét és a járvány együttes jelenlétét.

Magyarországon a hosszú hétvégéken mindig kiemelt szerepet a bevásárlás, de az idén a koronavírus-járvány miatt a korábbiaknál jóval zavarosabb helyzet alakult ki.

Összességében elmondható, hogy a nagyobb üzletek ma (pénteken) zárva vannak, és ugyancsak zárva lesznek vasárnap és hétfőn.

Holnap (szombaton) nyitva lesznek ugyan, de koronavírusos nyitvatartással, és az idősekre vonatkozó 9-12 órás idősávval.

A helyzetet bonyolítja, hogy a láncokhoz üzleteknek sincs egységes nyitvatartása, így mielőtt elindulunk, mindenképpen tájékozódjuk.

Az Aldi egységes
sadness

Ebben igyekeztünk segítséget adni, kigyűjtve a nagyobb szombathelyi élelmiszerboltok nyitvatartási idejét, és megadva a linket, ahol további információkhoz juthatunk.

Aldi

Egyedül az Aldi jelentette be, hogy egységes időpontokban nyitja és zárja az üzleteit. Így Szombathelyen mind a Demeter utcai, mind a Szent Gellért (Körmendi) úti egység 7.00-től 20.00 óráig lesz nyitva. További részletek .

Lidl

A Lidl egységek nyitva tartása lehet különböző, de a cég honlapja nem jelzik, hogy eltérnének a normál szombati nyitva tartástól, amely mind a három szombathelyi üzletben (Zanati út, Kenyérvíz utca, Verseny utca) 6.30-21.00 . További részletek .

Spar

Nehezebben követhető, éppen hogyan üzemelnek a Spar-üzletek, merthogy a cég alapból is átírta az egységek nyitva tartását.

A honlap alapján általánosságban elmondható, hogy holnap (szombaton) 6.30-kor vagy 7.00-kor nyitnak és 17.00-kor vagy 18.00-kor zárnak be a szombathelyi Spar-boltok.

 • Körmendi út. 7.00-17.00
 • Hefele utca: 6.30-17.00
 • Szent Márton utca (Borostyánkő): 6.30-17.00
 • 11-es huszár utca: 6.30-18.00
 • Szűrcsapó utca (Domus): 6.30-18.00
 • A Körmendi úti ÖMV kúton lévő „kicsi Spar” 0-24-ben megy egész ünnepek alatt. További részletek.

  Interspar

  A Körmendi úti Interspar reggel 6.00-tól késő este 22.00 óráig lesz nyitva. További részletek.

  BZ

  Tesco

  A Zanati úti nagy és a Gazdag Erzsi utcai kis Tesco egyaránt 6.00-tól 20.00-ig lesznek nyitva. További részletek .

  Metro

  A Metro sem jelzik, hogy a szombathelyi áruházában (11-es huszár út) eltérnének a normális nyitvatartástól: 5.30-21.30. További részletek.

  Coop

  A Coop-lánc honlapján szintén is rá lehet keresni az üzletekre , de sajnos aktuális nyitva tartás nincs feltüntetve.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hasznos