Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nyomkövetővel a lábán követett el újabb szexuális zaklatást a háziorvos

A férfi úgy praktizált hosszú évek óta, hogy nyomozás indult ellene egy 14 év alatti lány megerőszakolásáért, és szexuális kényszerítés miatt bűnügyi felügyelet alatt állt.

Két hete a Fővárosi Főügyészség számolt be arról, hogy július 21-én egy budapesti rendelőintézetben a vizsgálóágyon fekvő, kiszolgáltatott helyzetben lévő női beteget összevissza fogdosott egy orvos. Az asszony panasszal élt az orvossal szemben. A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentés tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, ahol elindult a nyomozás szexuális kényszerítés gyanúja miatt.

A Blikk ugyanakkor megtudta, hogy a jemeni származású orvossal szemben szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt már korábban is indult eljárás, ám végül azt megszüntették. A lap úgy tudja, hogy a férfi 2016-ban egy buszon ismerkedett meg egy kiskorú, mentálisan beteg lánnyal, akit elcsalt magához, majd a beleegyezése és akarata ellenére háromszor is megerőszakolta.

A lány feljelentést tett, és az általa elmondottak alapján a nyomozás elindult, de a lány 2018-ban véget vetett az életének, így a nyomozást is megszüntették. Az ő beszámolóján kívül ugyanis nem volt más bizonyítéka a nyomozó hatóságnak.

Azóta viszont két hasonló ügyben is eljárás indult az orvossal szemben, aki egy ideje már nyomkövetőt viselt a lábán, mivel szexuális kényszerítés miatt folyó korábbi eljárásban bűnügyi felügyelet alatt állt. Dolgozni egyébként azért tudott, mert az egész országban szabadon mozoghatott.

A lapnak nyilatkozva egy egészségügyi dolgozó elmondta, hogy folyamatosan téma volt, hogy az orvost nem szabad egyedül hagyni női páciensekkel, mert tapogatja őket, ahol csak lehet.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra