Nyugat-Dunántúlon november 12-én lehet ismét háztartási nagygépekre pályázni

Nagyon kell figyelni, mert mindössze 4 (!) óra áll majd rendelkezésre, hogy benyújtsuk a pályázatot, az is a munkaidő kellős közepén.

Újraindul az Otthon melege program novemberben, hétfőtől lehet pályázni hűtőgépek, fagyasztó készülékek, mosógépek, illetve mosó-szárítógépek cseréjére – írja az MTI.

A pályázatokat régiónként eltérő időpontokban, november 5. és 19. között lehet benyújtani. Először az észak-alföldi régióból, majd a dél-alföldi, az észak-magyarországi, a nyugat-dunántúli, a dél-dunántúli, a közép-dunántúli, végül a közép-magyarországi régióból adhatók be a jelentkezések, kizárólag elektronikusan, ügyfélkapun keresztül.

A pályázat benyújtásának időpontjai
Otthon melege program

Ahogy a program honlapján található táblázatból kitűnik, Nyugat-Magyarországon november 12-én (hétfőn) nyílik meg a pályázati ablak.

A dolog szépséghibája, hogy mindössze 4 (!) óra áll majd rendelkezésre, hogy beküldjük a pályázatot.

Ráadásul az illetékesek a délelőtt 10 és a délután 2 óra közötti sávot jelölték meg, ami azt jelenti, hogy aki nem számítógép közelben dolgozik, azt nem egyszerű feladat elé állítják.

Aki pályázni szeretne, mindenképpen menjen fel mielőbb a pályázati oldalra , készítse el előzőleg a pályázatot, hogy a benyújtásra már minden legyen készen.

A program során korszerű, energiatakarékos háztartási nagygépeket (hűtőket, fagyasztókat, mosó- és szárítógépeket) lehet beszerezni.

]A támogatás mértéke a vásárlás időpontjában érvényes bolti ár 50 százaléka, de legfeljebb 25 ezer forint az A+ kategóriájú, 40 ezer forint az A++ kategóriájú, illetve 45 ezer forint az A+++ kategóriájú készülékek esetében.A kiírásra magyar adóazonosító jellel és magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot. Személyenként és lakásonként legfeljebb egy háztartási nagygép cseréjéhez nyerhető el támogatás.

A pályázati kiírás és az útmutató a www.hgcs2017.nfsi.hu weboldalon érhető el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság