Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Jók vagytok Nyugat olvasók, hogy segítették ezeket a fiatal bokszolókat!

Összegyűlt a szükséges támogatás, indulhatnak az edzőtáborba.

Sokadik éve figyeljük már a Skorpió Box Club munkáját. A szombathelyiek tudhatják, hogy 2007-es alakulásuk óta az ökölvívás népszerűsítése mellett a fiatal, sokszor nehéz helyzetű sportolók felkarolása az egyik legfontosabb küldetésük. Emellett szép eredményeket is érnek el.

Nyaranta a Balaton parton szerveznek edzőtábor, ám ennek a költségét nem minden fiatal tudja kifizetni, ezért is indítottunk június végén gyűjtést a számukra. Most ön is segíthet tíz ifjú szombathelyi sportolónak, hogy eljusson a balatoni edzőtáborba! 2018. June 27. 15:14

Skorpió Box Club

Most sem csalódtunk bennetek, és nagy jókedvvel írjuk le: az idén is összegyűlt a támogatás, a klub és a fiatalok köszönik a segítséget, vasárnap el is indultak a balatongyöröki ökölvívó táborba.

Mi meg legalább érezzük, van értelme újságot csinálni! :)

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra