Jók vagytok Nyugat olvasók, hogy segítették ezeket a fiatal bokszolókat!

Összegyűlt a szükséges támogatás, indulhatnak az edzőtáborba.

Sokadik éve figyeljük már a Skorpió Box Club munkáját. A szombathelyiek tudhatják, hogy 2007-es alakulásuk óta az ökölvívás népszerűsítése mellett a fiatal, sokszor nehéz helyzetű sportolók felkarolása az egyik legfontosabb küldetésük. Emellett szép eredményeket is érnek el.

Nyaranta a Balaton parton szerveznek edzőtábor, ám ennek a költségét nem minden fiatal tudja kifizetni, ezért is indítottunk június végén gyűjtést a számukra. Most ön is segíthet tíz ifjú szombathelyi sportolónak, hogy eljusson a balatoni edzőtáborba! 2018. June 27. 15:14

Skorpió Box Club

Most sem csalódtunk bennetek, és nagy jókedvvel írjuk le: az idén is összegyűlt a támogatás, a klub és a fiatalok köszönik a segítséget, vasárnap el is indultak a balatongyöröki ökölvívó táborba.

Mi meg legalább érezzük, van értelme újságot csinálni! :)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport