Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból

Összehasonlítjuk az angol és a magyar demokráciát.

A szombathelyi születésű Csillag Tamás a Momentum alapítótagja, jelenleg Londonban él. A szombathelyi Bolyai gimnáziumban érettségizett, majd Abu Dhabiban, New Yorkban és Londonban tanulta a szakmáját. Készíttetünk is vele már nagyinterjút. "Miért kellene ezt szótlanul néznem?" A szombathelyi srác, aki a Momentum nemzetközi csoportját vezeti 2017. March 09. 09:34

Most politikai tanácsadóként dolgozik Angliában, egy önkormányzat független képviselőinek készít gazdasági és politikai elemzéseket, fogalmaz meg sajtóközleményeket, beszédeket.

Nyugat.hu

A podcastunk január 24-én, vasárnap délután 15.30 órakor kezdődik, és élőben közvetítjük a Facebook-oldalunkon.

Várjuk olvasóink kérdéseit!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Podcast