Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nem érezzük jól magunkat ebben az országban

Az OECD legfrissebb felmérése szerint a legelégedetlenebb népek közé tartozunk.

Egy friss OECD kutatás az egyes országokban élők elégedettségét vizsgálta úgy, hogy egy 10-es skálán kellett a megkérdezettnek megjelölniük, hogy mennyire elégedettek az életükkel (az 1-es érték az, ha abszolút nem elégedettek; 10-es, ha teljesen mértékben elégedett). Az eredményeket átlagolták és ez alapján készült ez a - számunkra eléggé lesújtó - ábra.

Forrás: OECD

Magyarországot ugyanis a sereghajtók között találjuk, Európában csak a görögök és a portugálok vannak mögöttünk. Egy pici jó hírt is kiolvashatunk azért: 2007-2008-ban még ennél is pesszimistábbak voltunk, igaz, nagy előrelépés nem történt. A legelégedettebb ország Svájc, a lista élmezőnyét az északi országok uralják.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra