Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Miért van szükség oknyomozó újságírásra? – online beszélgetés a Direkt36 alapítójával és a Nyugat.hu munkatársaival

Pethő András (Direkt36), Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője és Józing Antal szerkesztő, újságíró szerda 18 órakor várja az érdeklődőket.

Mi az oknyomozó újságírás, miért van rá szükség? Hogyan készül egy jó tényfeltáró cikk?

Ezekre a kérdésekre is keresik a választ a szerda kora esti beszélgetés résztvevői, Pethő András az ország egyik legismertebb oknyomozó portáljának, a Direkt36-nak a társalapítója, Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője és Józing Antal a Nyugat.hu újságírója.

A beszélgetés Facebook-eseményéért kattintson a képre:

A beszélgetés Facebook-eseményéért kattintson a képre
Nyugat.hu

Az oknyomozás az újságírás legnehezebb és legidőigényesebb műfaja, van, hogy csak hetek, hónapok munkája után készül el egy cikk vagy cikksorozat. Komoly felkészültséget, bátorságot és rengeteg energiát igényel, hiszen szigorú szabályok vannak, amiket be kell tartani, ha valódi oknyomozást végzünk.

Nem véletlen, hogy a hazai sajtóban egyre kevesebben vállalkoznak erre, pedig az oknyomozás, a tények feltárás az egyik legfontosabb újságírói feladat.

A kulisszatitkokról, szakmai fogásokról, nehézségekről lesz szó a szerdán 18 órakor kezdődő beszélgetésen, amit élőben közvetítünk a Nyugat.hu Facebook-oldalán.

Az online beszélgetéshez a Facebookon lehet csatlakozni és kérdezni is lehet.

Ha szeretnéd, hogy a Nyugat.hu minél több oknyomozó cikket írjon, itt támogass: https://nyug.at/x36e88

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló

Tovább az oldalra