Térkép készült a tiltakozó sulikról és a gyermekfelügyeletről - megnéztük, hány szombathelyit jelez

Itt vigyáznak a gyerekére, ha február 29-én nem akarja iskolába vinni.

A

Nem leszek suliban

nevű kezdeményezésről már korábban is írtunk Közel 50 ezer szülő csatlakozhat a tiltakozó tanárokhoz 2016. February 17. 12:57 . Ezt jövő hétfőre, február 29-re tervezik, amikor is a szülők nem küldenék iskolába a gyerekeiket, hogy így tiltakozzanak a közoktatás állapota ellen. Ehhez készült most egy térkép, például arról, hogy hol vigyáznak a gyerekre majd ezen a napon, ha valaki nem akarja iskolába vinni, de rajta vannak a kockás inggel tiltakozó iskolák is.

Vas megyében eddig csak a művészeti szakközépiskola iskola szerepel a térképen, mint kockás inggel tiltakozó, és egyelőre gyermekfelügyeleti hely sincs megjelölve, de ez február 29-ig még változhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet