Oláh Gergő és felesége Szombathelyen is a boldog házasság nyomába ered

Országos előadássorozatba vágott az X-Faktor 2012-es győztese.

„A házasság számunkra az egyik legfontosabb dolog az életünkben! A mai korszakban sajnos sokan nem veszik elég komolyan és így mennek tönkre családok és sorsok! Ezért szeretnénk segíteni a saját történetünkkel!” – mondta lapunknak új országos előadássorozatáról Oláh Gergő.

Az X-Faktor 2012-es győztese a feleségével közösen indul országjárásra, október 26-án 18:00-kor pedig Szombathelyre is eljönnek, hogy beavassanak a boldog házasság titkába.

Facebook/Oláh Gergő Hivatalos Oldala

Feleségével 17 éve vannak együtt, 15 éve házasok, 5 gyermekük van és 11 éve ismerik őket országszerte. Azt ígéri, ez egy őszinte este lesz, házasságuk mélységeiről és csodáiról fognak beszélni nagyon nyíltan. Olyan dolgok hangzanak majd el, melyekről eddig sehol, senkinek nem beszéltek.

Hangsúlyozza, hogy ez nem egy házassági tanácsadás lesz, mindössze annyi a céljuk, hogy hitet, reményt, motivációt adjanak a saját tapasztalataikon, nehézségeiken, harcaikon és győzelmeiken keresztül, ezzel megmutatva, hogy a fájdalmas időszakokon is át lehet lendülni, ha mindkét fél akarja, és igen is lehet egyre jobb és erősebb a házasság.

„Várunk szeretettel minden olyan házaspárt, akinek fontos a házasság! Nincs házassági korhatár, bárki jöhet. Ha esetleg dolgozik a férj, feleség, szeretettel várjuk egyedül is őket!” – tette hozzá az énekes, aki saját dalaival fogja erősíteni a történetüket.

Jegyek online itt, illetve a helyszínen is kaphatók lesznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló