Meddig lesznek még velünk a választási plakátok a fejünk felett, lábunk alatt?

Olvasóinkat most már erősen zavarja a látvány, de rossz híreink vannak.

Sokak szerint soha nem látott mennyiségű plakát lepte el Szombathelyt az idei választások előtt, ezt is szóvá tették korábban olvasóink. A választások óta viszont egyre több üzenetet kapunk arról, nem örülnek a szanaszét heverő politikusoknak, mert hol a vandálok, Nemény András nemátalakító műtéte, Lenkai Nóra Sztálin-bajusza és a körmendi feketelyukak - plakátrongálási trendek Vasban June 03. 22:33 hol pedig a szél köt bele a kampányplakátokba, amik így a földön végzik. Volt olyan olvasónk, aki képeket is küldött.

választási plakátok
Kattintson a további képekért!
olvasó

Július 9-ig egyébként még mosolyoghatnak ránk a jelöltek a plakátokról, ugyanis addig van idejük az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

Választási plakátok 2024. 06.19.
Lépten-nyomon plakátok
Mészáros D. Zsolt

Bár már fogyatkoznak a transzparensek, biztosan lesznek, amiket az utolsó pillanatban távolítanak majd el. Ha valaki a földön heverő plakátot lát, jelezze annál a jelölőszervezetnél, amelyhez tartozik és összeszedik azokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet