Ön tudja, mi volt a jele Király Gábornak az oviban?

A válogatott-rekorder nagy titkot árult el.

Nagy titkot árult el Király Gábor hivatalos Facebook oldalán . Most végre megtudtuk, mi volt a 108-szoros magyar válogatott kapus jele az óvodában.

Mindezt annak apropóján, hogy a korábbi Haladás-játékos 40 év után tért vissza a Szűrcsapó oviba.

Nem focilabda, de majdnem...

"Elárulok egy titkot: az óvodában dobókocka volt a jelem. Igen, a fotón szereplő szombathelyi Szűrcsapó oviban, ahol 40 éve jártam utoljára, és legutóbb tegnap, amikor az intézmény meghívására a juniális programjukra érkeztem. Egykori óvodám olyan mint régen, csak kicsit szebb, csinosabb, és 1982 óta a fák is mintha magasabbak lennének. Az azonban nem változott, hogy a mostani fiúk és kislányok, mint mi is anno, ugyanúgy imádják a labdajátékokat. Tegnap az óvodai műfüves focipályán volt szerencsém ezt újra megtapasztalni, hiszen én vezethettem a gyerekek mini meccseit. Jó élmény volt újra visszatérni ide." - írta Király a posztban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport