Öngyilkos lett egy kamasz fiú - az édesanya szerint az iskolai bántalmazások miatt

Szólt az osztályfőnöknek, hogy piszkálják a lányok, de máskor ugyanúgy szokták a fiúk is.

Holtan találták a hétfőn eltűnt vajai kamaszfiút, az édesanyja szerint bántották az iskolában - számolt be az RTL Híradó . Az anya elmondta, hogy egy ideje látta a fián, hogy valami nyomasztja, pénteken kifejezetten idegesen ment haza. Mint kiderült, szólt az osztályfőnöknek, hogy piszkálják a lányok, de máskor ugyanúgy szokták a fiúk is. A tanár ezután összehívta a gyerekeket, otthon pedig abban egyeztek meg, hogy ha hétfőn sem érzi jól magát, az anyja bemegy az igazgatóhoz.

A fiúnak azonban hétfőn nyoma veszett, a rendőrök is keresték. Végül kedden találta meg a holttestét a nevelőapja. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség közölte, hogy idegenkezűségre utaló jelet nem fedeztek fel. A baktalórántházi iskola igazgatója és a fenntartó nem válaszoltak a Híradónak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123 lelki elsősegély telefonszámot.
(díjmentesen hívható éjjel-nappal, az ország egész területéről)

Az Alapítvány az öngyilkosság ellen honlapján, ide kattintva további információ található.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló