Orbán egy fél nyugdíjnyi értékű csizmában tapossa a sarat

Ha disznót öl is, megadja a módját.

Nem sokat várt Orbán Viktor az idei első disznóvágással Orbán Viktor disznót vág 2022. January 15. 13:44 . A Facebook-oldalára kitett poszt tanúsága szerint ez már az új év beköszönte után két héttel megtörtént. A helyszín a Csongrád-Csanád megye nyugati határán fekvő Öttömös, ahová a kormányfő Mihálffy Béla meghívására érkezett, akit a Fidesz szegedi szervezete december elején választott ki, hogy legyen a helyi jelöltje a 2022. április 3-ára kiírt országgyűlési választásokon – írtuk egy hete. Azonban a képeket nézegetve, a Klubrádió kiszúrta, hogy nem is akármilyen csizmát húzott a Fidesz örökös vezetője erre az alkalomra.

Most már csak az a kérdés, hogy mire értette Orbán a pénteki rádióinterjújában, hogy „a magyarok közül sokan vagyunk, sokan vannak, akik kispénzűek" - veti fel az szmo.hu .

Orbán csizmája
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű