Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Orbán vejének üzletfele bukta a többmilliós ingatlant

Hiába nyert a honvédelmi minisztérium pályázatán egy értékes másfél hektáros budai telket a Várkert Bazár felújítójának cége, Hende Csaba lefújta az üzletet.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Június elején már hallhattunk arról, hogy annak az üzletembernek a cége veheti meg 313 millió forintért – az egyébként jóval értékesebb – budapesti Szalamandra utcai ingatlant, aki nem sokkal korábban kivásárolta Orbán Viktor miniszterelnök vejét, Tiborcz Istvánt a közbeszerzéseken milliárdokat hasító Elios Zrt-ből.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Úgy tűnt, hogy Paár Attila kitűnő üzletet kötött, hiszen a honvédségi telek egyrészt a Rózsadomb legértékesebb részén található, másrészt, ha a fideszes II. kerületi önkormányzat átminősíti a területet, akkor sokszorosát érheti az ingatlan, mint amennyiért hozzájutott.

Azonban, mint kiderült , ebből nem lesz semmi, mivel a honvédelmi tárca visszalépett az üzlettől. Mint azt közölték, az új kormányzati vagyongazdálkodási koncepció elfogadásáig nem kerülhet sor feleslegessé nyilvánított, állami tulajdonú ingatlanok értékesítésére. Hende Csaba honvédelmi miniszter azt a döntést hozta, hogy a tárca a nyertes pályázóval ne kössön adásvételi szerződést. Az ingatlant egyébként a Honvédelmi Minisztérium a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-nek adja át, később majd a vagyonkezelő értékesítheti azt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés