Orbán nyaral – több Adria, kevesebb Balaton, Ace Ventura-ing (Frissítve)

Az erről beszámoló horvát lapot is meglepte, hogy Orbán Viktor mennyire színesbe öltözött.

A jelek szerint a miniszterelnök az amerikai útja után a horvátországi Brač szigetére vette az irányt, ahol Milnában fotózkodott az egyik helyi étterem tulajdonosával.

Egy ottani vendéglő Instagram-oldalára került ki a fotó a magyar miniszterelnökről, amint feltűnően laza öltözetben pózol a személyzettel.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy Orbán Viktor urat vendégül láthattuk” – olvasható abban az Instagram-posztban, amelyből nagyon úgy tűnik, hogy a kormányfő ismét Horvátországban nyaral, méghozzá a jelek szerint Brac szigetén. A csatolt fotón a Gajeta vendéglő munkatársaival látható Orbán Viktor, tőle némileg szokatlan ruházatban.

Orbán nyaral
instagram

Orbán a koronavírus-járvány kellős közepén, 2020 nyarán fejtegette, hogy „a magyar ember olyan, hogy ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert, börtönben érzi magát”, de a pandémia alatt mégis jobb volna inkább belföldön pihenni – majd azzal a lendülettel elment Horvátországba vitorlázni.

Az adriai kikapcsolódás minden jel szerint 2021-ben is megismételte a miniszterelnök, s most sem mondott le erről - írja a hvg.hu .

A Net.hr azért emlékezettett arra, hogy néhány hónapja mekkora botrányt okozott Orbán Viktor azzal, hogy azt mondta, hogy elvették a tengereinket. A horvát külügy bekérette a magyar nagykövetet, a magyarországi nagykövetük pedig Szijjártó Péteréktől kért magyarázatot - teszi hozzá a 444 .

Fissítés

Hadházv Ákos kiegészítése a Facebook-oldalán :

"A miniszterelnök továbbra is az állami ("honvédségi") luxus jettel jár nyaralni. Nem hittem, hogy 35 százalékos infláció, többszörös energiaár emelés, benzinhiány, masszív adóemelés idején is meg meri csinálni, de a repülő jeladója nem hazudik.

A luxusrepülő augusztus 1-én landolt New Yorkban, onnan két nap múlva ugrott át Dallasba, a szalonnáci hakni idejére. Negyedikén éjjel indult vissza Budapestre. A repülő 5-én 9 órakor (UTC) landolt Ferihegyen, majd háromnegyed óra múlva indult is tovább, hogy egy gyors kecskeméti leszállás után repüljön a horvát tengerpartra, dél körül már landoltak is.

Ma pedig már virágmintás ruhában fotózkodik egy sziget éttermében. A pofátlan szóvivője azt mondja, hogy magánprogramjairól nem nyilatkozik - ezek szerint vagy sürgős hadi esemény miatt kellett a "honvédségi" jetnek tankolás és személyzetváltás után azonnal tovább indulni Horvátországba, vagy a miniszterelnök magánútra repült az Önök pénzén. Nem mellesleg: állítólag háborús vészhelyzetben."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű