Orbán repülővel ment a 260 kilométerre lévő kassai V4 csúcsra

A HM 606-os jelű Falconnal milliós költségtétel az út.

Orbán Viktort csütörtök reggel a honvédség egyik repülője szállította Budapestről a 260 kilométerre lévő Kassába, ahol a V4-es országok vezetői találkoztak – írja a 24.hu .

A Telex kereste a miniszterelnök sajtófőnökét, hogy egy ilyen rövid távra miért repülővel, és nem autóval utazott a kormányfő, és mennyibbe került így az út, Havasi Bertalan a lapnak annyit válaszolt:

„A V4-csúcstalálkozóra mindegyik delegáció repülőgéppel utazott, még a szlovák is.” - Igaz, Kassa sokkal közelebb van Budapesthez (260 km), mint a szlovák fővároshoz, Pozsonyhoz (440 km).

A 24.hu szerint a HM 606-os jelű Falconjával milliós költségtétel az út, a repülővel a miniszterelnök fél óra alatt odaérhetett Ferihegyről a felvidéki város repülőterére (autóval három óra az út).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek