Orbán vejének kastélyában bulizgatott Justin Bieber a Sziget-koncert után

Feleségével és zenészeivel múlatta az időt a menő épületben.

Justin Bieber pénteken lépett fel Sziget 2022. - (2.) Nagyszínpad! Nagyszínpad! 2022. August 13. 12:29 a Sziget fesztiválon Budapesten, és szombat este arról posztolt fotókat, hogy feleségével és zenészeivel bulizgat egy menőnek tűnő épületben. Mindezt részben Pókember-jelmezben tette, de ennél talán érdekesebb, hogy pontosan mi a helyszín.

Maga Justin Bieber nem adta meg, hogy hol készültek a fotók, de a Telex újságírói csak beazonosították a helyszínt.

„A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz” – többek között ezt írja a helyszínről a Telex .

Justin Bieber bulizik
instagram
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű