Orbán Viktor: A kisvállalkozásoknak megmarad a rezsicsökkentés

A kormányfő szerint Soros György egy háborús uszító.

Hamarosan megjelenik a rezsicsökkentés új szabályairól szóló rendelet, amely szerint a kisvállalkozások is beletartoznak a kedvezményezettek körébe - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, a szokásos péntek reggeli interjúban.

Ami azért érdekes, mert a kisvállalkozásokra és az önkormányzatokra ez év elején terjesztették ki a rezsicsökkentést, nemrég bejelentették Változnak a rezsicsökkentés szabályai June 05. 12:41 , hogy csak a lakossági fogyasztóknál marad az árstop. Szombathely önkormányzata például több milliárd forint pluszköltséggel kénytelen számolni Több milliárd forint pluszköltséget jelent Szombathelynek az energiaárak emelkedése June 09. 10:07 .

Orbán kijelentése alapján úgy tűnik, a kisvállalkozások mégis maradnak a kedvezményezettek között. A miniszterelnök azt is elmondta, hogy az ársapka nélkül 700-900 forint lenne egy liter benzin.

Kitért a háborúsra, ahol elővett egy régebbi kommunikációs fogást, kijelentette: "Soros György egy háborús uszító, aki keres a háborún" .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek