Orbán Viktor felhívta Donald Trumpot, és ez hír a közmédiában

Kiderült az is, hogy miről beszéltek.

Ott tartunk 2022-ben, hogy a közmédiában már az is hír, ha Orbán Viktor miniszterelnök felemeli a telefont. Történt ugyanis, hogy Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy „Orbán Viktor Donald Trumppal folytatott telefonbeszélgetést”.

De ha valaki aggódni kezdene, hogy mindössze ennyi a hír, akkor gyorsan hozzátesszük, hogy nem. Kiderült ugyanis szerencsére az is, hogy miről beszéltek.

Trump először is gratulált a magyar gazdaság kiemelkedő eredményeihez, és azt mondta, drukkol Orbánnak a soron következő parlamenti választáson.

A miniszterelnök természetesen megköszönte mindezt, majd gratulált neki az arizonai kampányrendezvényéhez, ahol Trump arról beszélt, hogy „2024-ben visszaveszik a Fehér Házat”. És végül biztosította afelől, hogy Magyarország a továbbiakban is jó szövetségese lesz az USA-nak.

És persze nem maradhatott ki a migráció sem a beszélgetésből, hiszen nagy egyetértés van köztük ebben a témában.

Na, és ha még ennyi sem lenne elég hír, azért a biztonság kedvéért még egy fotót is készítettek Orbánról, amint éppen mosolyogva tartja a telefont.

MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet