Orbán Viktor is felült a rémhíreknek

A miniszterelnök azonnali intézkedésre kérte a belügyminisztert a körmendi ügyben

Orbán Viktor a szükséges intézkedések azonnali megtételére kérte Pintér Sándor belügyminisztert, miután Körmenden illegális bevándorlók kézilabdázó lányokat zaklattak - közölte Lázár János a mai kormányinfón.

Ahogy arról már beszámoltunk A menekültek ellen kelt hangulatot az atv.hu újságírója 2016. May 05. 15:19 : az atv.hu reggel közölt egy cikket, amiben azt írták, hogy

a kézilabdás lányokat megbámuló bevándorlók betörték a befogadó állomással szomszédos sportcsarnok ablakát.

Az írásban nincs szó molesztálásról, sőt rövid idő alatt kiderült, hogy a benne foglalt állítások szinte mindegyike alaptalan. A vas megyei rendőr-főkapitány egyenesen hangulatkeltőnek nevezte az írást.

Ehhez képest a kormány.hu-ra már az a közlemény került, hogy

az intézmény tornacsarnokában kézilabdázó lányokat molesztáltak, illetve zaklattak az ott elhelyezett bevándorlók, ezt ez ügyeletes tiszt figyelmeztetésére sem hagyták abba.

A miniszterelnök és minisztere figyelmébe is ajánljuk az alábbi videót, ami a vasi rendőrségi mai rendkívüli sajtótájékoztatóján készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet