Orbán Viktor levélben köszöntötte a 75 éves Jordán Tamást

Azt írta a miniszterelnök,

csak egy szabadság létezik: ha azt csináhatod, amit szeretsz, és amihez tehetséged van.

Ezek nem a saját szavai, Rubik Ernőtől idézett. Szép fogalmazású levele mellé egy üveg magyar bort küldött a Weöres Sándor Színház ma 75 éves igazgatójának Isten éltesse Jordán Tamást! - ma 75 éves a WSSZ igazgatója 2018. January 15. 14:26 .

A levél itt olvasható:

Orbán Viktor születésnapi üzenete Jordán Tamásnak
Mészáros Zsolt

Nem olyan régen Eperjes a Jordán-vitában: Abba kéne hagyni ezt a demokráciásdit 2017. March 14. 08:01 még nem volt olyan jó a viszony Jordán: Mintha Eperjes eszét elvette volna a politika 2017. March 07. 16:26 a Fidesz és Jordán Tamás között, bármiféle ünneprontás nélkül is eszünkbe juthat, hogy a látványos udvarlásnak köze lehet ahhoz, hogy idén választás lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet