Orbán Viktor levélben köszöntötte a 75 éves Jordán Tamást

Azt írta a miniszterelnök,

csak egy szabadság létezik: ha azt csináhatod, amit szeretsz, és amihez tehetséged van.

Ezek nem a saját szavai, Rubik Ernőtől idézett. Szép fogalmazású levele mellé egy üveg magyar bort küldött a Weöres Sándor Színház ma 75 éves igazgatójának Isten éltesse Jordán Tamást! - ma 75 éves a WSSZ igazgatója 2018. January 15. 14:26 .

A levél itt olvasható:

Orbán Viktor születésnapi üzenete Jordán Tamásnak
Mészáros Zsolt

Nem olyan régen Eperjes a Jordán-vitában: Abba kéne hagyni ezt a demokráciásdit 2017. March 14. 08:01 még nem volt olyan jó a viszony Jordán: Mintha Eperjes eszét elvette volna a politika 2017. March 07. 16:26 a Fidesz és Jordán Tamás között, bármiféle ünneprontás nélkül is eszünkbe juthat, hogy a látványos udvarlásnak köze lehet ahhoz, hogy idén választás lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet